Terézváros Nagykörúton belül, Terézváros Nagykörúton kívül

Eladó lakások Budapest 6. kerület

Eladó Tégla lakás Terézváros (Nagykörúton kívül)

Budapest VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton kívül)
Eladó Tégla lakás
Eötvös utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Tégla lakás
  • Ár:130.000.000 Ft
  • Lakóterület:76 m2
  • Emelet:4. emelet
  • Épület szintjei:5 szintes
  • Szobák:2 szoba + 1 fél szoba
  • Lift:van
  • Állapot:Felújított
  • Fűtés:Cirkó
  • Komfort:Összkomfort
  • Parkolás:Utcán, közterületen
  • Hivatkozási szám:E-VI-35-309
  • Érdeklődni:+36-20-852-8399

Leírás, további információk



Azonosító:E-VI-35-309

Eladóvá vált Budapesten, a VI. kerület szívében, a híres táncosnőkkel teli Palotában egy csodálatosan szép, újságcikkekben megjelent lakás. Az ingatlan egy rendkívül csendes és világos felső emeleti egység, mely a belváros körúttól egy utcányira található. A luxus színvonalon felújított lakás 2 hálószobával, tágas amerikai konyhás-nappalival és 2 fürdőszobával rendelkezik.
Az 1905-ben épült, gyönyörű szecessziós stílusú ház szépen karban van tartva, belső udvara 2023-ban lett felújítva, biztosítva ezzel az épület hosszú távú értékét. Az infrastruktúra páratlan, hiszen a lakás pár perc sétára található az Oktogontól, az Andrássy úttól és a Nyugati pályaudvartól, ezáltal rendkívül vonzó mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára. A közlekedés kiváló, hiszen a 4-6-os villamosok, valamint az M3 és M1 metró pár perces sétatávolságon belül elérhetőek, emellett a közelben számos busz- és troli járat is áll rendelkezésre.
Az ingatlan jellemzői közé tartozik egy tágas, 76 m2-es utcára néző, mégis rendkívül csendes lakás, melyet a magas emeleti elhelyezkedés, az egyirányú forgalmú utca és a hangszigetelt ablakok tesznek lehetővé. A liftes épület negyedik, legfelső emeletén található, míg az új, műanyag nyílászárók az Eötvös utcára néznek.
Az amerikai konyhás tágas nappaliban és étkezőben kiváló lehetőség nyílik a kényelmes életvitelre és a vendégek fogadására. Mindkét hálószobához külön fürdőszoba tartozik, egyikben kád, míg a másikban zuhanyzó található. A lakásban hűtő-fűtő klímaberendezés biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, míg a fűtést cirkó gázkazán és egyedileg szabályozható radiátoros rendszer biztosítja.
A design konyha csodálatos kivitelben került kialakításra és teljes felszereléssel rendelkezik, beleértve a hűtőt, fagyasztót, mosogatógépet, kerámia főzőlapot, szagelszívót és sütőt. A környéken ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre az utcán, emellett a közelben bérelhető mélygarázs is található.
A lakás ideális lehet befektetésnek, rövid vagy hosszútávú kiadásra, valamint saját otthonnak is kiválóan alkalmas. Azoknak ajánlom, akik kényelmet és stílust keresnek, hiszen ez az ingatlan harmonikus egyensúlyt teremt a nyugalom és a kényelem között. Rendkívül figyelmes, kedves lakóközösség várja az új lakókat, és a csendes, rendezett ház környezete tovább növeli az otthon értékét. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető, és ideális választás mindazok számára, akik egy olyan lakást keresnek, ami otthonos és magas színvonalú.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.